De wijk Indië, vernoemd naar het voormalige fabrieksterrein van Koninklijke Ten Cate in Almelo, krijgt steeds meer vorm. Oude fabriekshallen en het rijke textielverleden zijn de inspiratie geweest voor het ontwerp van een eigentijdse en duurzame wijk waar het verleden nog duidelijk zichtbaar is. De volgende stap in Indië is de realisatie van 13 luxe appartementen.

De bouw van De Entree is gestart! Er zijn nog slechts twee appartementen beschikbaar. Heb je interesse in een appartement in De Entree? Vraag vrijblijvend naar meer informatie door contact op te nemen met Kamphuis Makelaars via: 0546 869 111. Zij vertellen je graag meer over de appartementen en brengen indien gewenst de brochure bij je langs. Ook is het mogelijk om een informatief gesprek in te plannen bij jou thuis. Uiteraard worden hierbij alle coronamaatregelen in acht genomen.

NEEM CONTACT OP

DE ENTREE: LUXE APPARTEMENTEN

Luxe en comfortabel, dat is wonen in appartementencomplex De Entree. Je appartement wordt volledig met allerlei luxe extra’s opgeleverd. Wat dacht je van een badkamer met een aparte toiletruimte, een super de luxe keuken en inductiekookplaat, een zonnig groot balkon op het zuiden of westen, elektrisch bedienbare screens en een eigen parkeerplaats met de voorbereiding voor een elektrisch oplaadpunt voor je auto? In de appartementen type A hebben een prachtig uitzicht op de watertoren en over de haven. In het laatste appartement met type C kijk je uit over het centrum van Almelo. Zie jij jezelf hier al wonen? Vanaf €319.000,- v.o.n. heb je hier een fantastische woning. De bijzondere sfeer van Indië krijg je op de koop toe.

KLIK OP EEN APPARTEMENT OM JE IN TE SCHRIJVEN

Plattegronden

VAN ALLE
GEMAKKEN VOORZIEN

Je woning in De Entree heb je altijd bij de hand. Ook als je niet thuis bent. Met het slimme huisautomatiseringssysteem Niko Home Control kun je met je smartphone via een app contact maken met je woning. Om de verlichting te regelen, je zonwering automatisch te bedienen of een berichtenservice in te stellen die je waarschuwt als er ongewenst bezoek voor de deur staat. Maar er is nog veel meer mogelijk met dit systeem. Met de bring-me-box kun je ook pakketjes laten bezorgen in een speciale afgesloten ruimte als je niet thuis bent. Alle woningen zijn gasloos en er worden voldoende zonnepanelen gerealiseerd. Verwarmen én koelen doe je middels de vloerverwarming. In De Entree ben je helemaal klaar voor de toekomst.

WIL JIJ WONEN IN DE ENTREE? Schrijf je IN

Spreekt het wonen en leven op Indië je aan? De officiële inschrijfperiode is verlopen, maar je kan je nog wél inschrijven voor de appartementen die nog te koop staan óf als reservekandidaat. Wanneer je je inschrijft zal de makelaar vrijblijvend contact met je opnemen om je woonwensen te bespreken.

Locatie De Entree

Open chat
Hallo, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2