nu in ontwikkeling

Op één van de mooiste zichtlocaties van Indië, naast de stoftoren, pal aan het water en het stadsstrand, zijn we begonnen met de ontwikkeling van deelplan 14 C, De bruid van Indië. Dit deelplan is zonder meer bijzonder te noemen. Het bestaat uit 18 luxe appartementen met stuk voor stuk heerlijk veel woonruimte. Je woont hier ruim en rustig met uitzicht richting de stad. Alle appartementen hebben een woonkamer/woonkeuken over de volle breedte van het appartement, een berging en een eigen parkeerplek in de kelder. Ook hebben alle appartementen buitenruimte rondom het hele appartement. Een indicatie van de v.o.n. prijs vanaf circa € 650.000,-

Op dit moment worden de plannen gefinetuned. Meld je nu alvast aan als geïnteresseerde, dan houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. In maart kun je jouw bouwnummervoorkeur doorgeven en in de zomer start de feitelijke verkoop van de appartementen.*

Ja, ik wil op de hoogte blijven!

* Deze planning is onder voorbehoud van het bestemmingsplan

prachtlocatie

De bruid van Indië ligt op een unieke plek op het Indië-terrein; bijna als een schiereiland in het water. Je woont hier naast de historische stoftoren die behouden blijft en een markant herkenningspunt vormt in de wijk. Maar je woont ook pal aan het stadsstrand! Op mooie zomeravonden kun je dus heerlijk lang buiten zitten, een wijntje drinken en uitkijken over al het water en groen in de omgeving. Of wat dacht je van een heerlijk kopje koffie op je eigen terras als start van een mooie lentedag?

18 appartementen

Het complex bestaat uit 18 appartementen, verdeeld over zeven verdiepingen. De verdiepingen zijn trapsgewijs aangelegd waardoor niet elke vleugel van het gebouw even hoog is. De appartementen zijn stuk voor stuk en zonder overdrijven zeer ruim te noemen. Het aantal vierkante meters varieert van een riante ca. 134 tot maar liefst ca. 186 m2. Alle appartementen hebben drie slaapkamers en een badkamer. Ook hebben ze een eigen berging en een parkeerplek in de kelder. Door de unieke opbouw van het complex heb je veel buitenruimte op verschillende zijden van het gebouw en geheel rondom je eigen appartement. De zesde en zevende verdieping vormen elk een geheel eigen privé-verdieping voor de twee luxe penthouses.

Een bijzonder ontwerp

In het ontwerp voor ‘De bruid van Indië’ staat aansluiting bij de omgeving centraal. Organische vormen en een bijzondere opbouw van de bouwlagen zorgen voor maximale aansluiting richting het centrum en een mooi uitzicht vanuit alle appartementen en naar alle kanten.

LEES MEER

aanmelden

De 18 appartementen van De bruid van Indië zijn momenteel nog in ontwikkeling.
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Heb je al een account? Log dan hier in. Aan de linkerkant in jouw account kun je bij ‘Mijn inschrijving’ je aanmelding beheren voor blok 14C – De bruid van Indië.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2