Wonen in de inspirerende wijk Indië met uitzicht op het water of de boulevard? Dat kan in één van de 32 nieuwe appartementen die in de tweede helft van dit jaar in de verkoop gaan. Deze appartementen zijn prachtig gelegen aan een toekomstig tweede waterbekken, op een steenworp afstand van het centrum van Almelo. De robuuste uitstraling en gevarieerde gevelkleuren geven het gebouw een mooie, eigentijdse uitstraling. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan nu aan als geïnteresseerde. Wij houden jou vervolgens per nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen en de exacte start verkoopdatum.

MELD JE AAN ALS GEÏNTERESSEERDE!

De appartementen

Stoer, modern, comfortabel, met oppervlaktes variërend van ca. 85 m² tot ca. 185 m². Zo zou je de appartementen aan de boulevard het beste kunnen omschrijven. Alle appartementen hebben een zonnig balkon en/of dakterras op het zuiden. De appartementen worden compleet met keuken, sanitair en tegelwerk afgeleverd. Dat betekent dat je gelijk vanaf de eerste dag gebruik kunt maken van compleet appartement.

 

 

Afwerking

De appartementen zijn niet alleen mooi van binnen, maar ook van buiten. Bij het ontwerpen van het appartementencomplex is diversiteit aangebracht in hoogte, vorm en gevelkleur. Zo krijgt het complex een verrassende en gevarieerde uitstraling. Het iets terugliggende middengedeelte wordt geflankeerd door twee stoere hoekblokken met inpandige balkons. Een stijlvolle trap markeert de entree. In de halfverdiepte kelder heb je een eigen parkeerplek tot je beschikking. De gelijkvloerse woningen zijn rolstoelvriendelijk en per lift bereikbaar, zodat de appartementen ook bereikbaar zijn als je niet meer zo goed ter been bent.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Ben jij geïnteresseerd om in één van deze appartementen te wonen? Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter. Wij houden je op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen en de start verkoop.

Heb je al een account voor Indië? Log dan hier in.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2