Wonen in de inspirerende wijk Indië met uitzicht op het water of de boulevard? Dat kan in één van de 32 nieuwe appartementen die in de tweede helft van dit jaar in de verkoop gaan. Deze appartementen zijn prachtig gelegen aan een toekomstig tweede waterbekken, op een steenworp afstand van het centrum van Almelo. De robuuste uitstraling en gevarieerde gevelkleuren geven het gebouw een mooie, eigentijdse uitstraling.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Vanaf nu staan de woningspecificaties, impressies en prijsranges online. Dit is ook het moment dat jij alvast jouw favoriete bouwnummer aan ons door kan geven via jouw persoonlijke account. Heb je nog geen account? Meld je aan als geïnteresseerde en wij houden jou vervolgens per nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen en de exacte start verkoopdatum.

GEEF JE BOUWNUMMERVOORKEUREN DOOR!

De appartementen

Stoer, modern, comfortabel, met oppervlaktes variërend van ca. 85 m² tot ca. 185 m². Zo zou je de appartementen aan de boulevard het beste kunnen omschrijven. Alle appartementen hebben een zonnig balkon en/of dakterras op het zuiden. De rechterkant van het appartementengebouw krijgt een prachtig uitzicht op een groot, nog aan te leggen waterbekken. De linkerkant kijkt straks uit op nog te ontwerpen nieuwbouwwoningen, die de allure en stoere uitstraling meekrijgen die voor de wijk Indië zo karakteristiek zijn. De appartementen worden compleet met keuken, sanitair en tegelwerk afgeleverd. Dat betekent dat je gelijk vanaf de eerste dag gebruik kunt maken van een compleet appartement.

 

Geef nu jouw favoriete bouwnummers aan ons door!

Op de interactieve kaarten hieronder kun je per bouwnummer alle specificaties bekijken.
De appartementen zijn verdeeld onder twee standpunten.

Klik op een appartement om je bouwnummervoorkeur door te geven
Klik op een appartement om je bouwnummervoorkeur door te geven

De impressies en plattegronden die betrekking hebben op de 32 appartementen zijn vooralsnog conceptvarianten, maar geven al een goed beeld van het toekomstig woonaanbod

In de mediA:

Afwerking

De appartementen zijn niet alleen mooi van binnen, maar ook van buiten. Bij het ontwerpen van het appartementencomplex is diversiteit aangebracht in hoogte, vorm en gevelkleur. Zo krijgt het complex een verrassende en gevarieerde uitstraling. Het iets terugliggende middengedeelte wordt geflankeerd door twee stoere hoekblokken met inpandige balkons. Een stijlvolle trap markeert de entree. In de halfverdiepte kelder heb je een eigen parkeerplek tot je beschikking. De gelijkvloerse woningen zijn rolstoelvriendelijk en per lift bereikbaar, zodat de appartementen ook bereikbaar zijn als je niet meer zo goed ter been bent.

Geïnteresseerd? Meld je aan!

Ben jij geïnteresseerd om in één van deze appartementen te wonen? Laat dan in onderstaand formulier je gegevens achter. Wij houden je op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen en de start verkoop.

Heb je al een account voor Indië? Log dan hier in.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2