in verkoop: start bouw juli dit jaar!

Wonen in de inspirerende wijk Indië met uitzicht op het water of de boulevard? Dat kan in één van de 32 nieuwe appartementen. Deze appartementen zijn prachtig gelegen aan een toekomstig tweede waterbekken, op een steenworp afstand van het centrum van Almelo. De robuuste uitstraling en gevarieerde gevelkleuren geven het gebouw een mooie, eigentijdse uitstraling.

Zie jij jezelf hier wel wonen? De appartementen zijn vanaf nu in verkoop. Je vind alle woningspecificaties, impressies en prijzen nu online. Wil je meer informatie over een appartement? Neem dan contact op met makelaar Kamphuis via T. 0546 869 111. Kamphuis brengt de brochure graag bij je thuis langs. Ook kun je jezelf bij hen aanmelden voor een – vrijblijvend en coronaproof – informatiegesprek bij jou thuis of op het makelaarskantoor.

Op 20 januari jl. heeft Kamphuis Makelaars een online videopresentatie over het aanbod in Kade Tien gegeven. Zonder dat je de deur uit hoeft, krijg je thuis alle informatie over deze mooie en complete appartementen op Indië. 

Bekijk de videopresentatie hier terug!

De appartementen

Stoer, modern, comfortabel, met oppervlaktes variërend van ca. 85 m² tot ca. 190 m². Zo zou je de appartementen aan de boulevard het beste kunnen omschrijven. Alle appartementen hebben een zonnig balkon en/of dakterras op het zuiden. De rechterkant van het appartementengebouw krijgt een prachtig uitzicht op een groot, nog aan te leggen waterbekken. De appartementen worden compleet met sanitair en tegelwerk afgeleverd. Om de keuken naar eigen smaak in te richten, ontvang je een keukencheque. Zo voelt jouw huis ook meteen als thuis.

 

NU in verkoop – bekijk nu alle appartementen

Op de interactieve kaarten hieronder kun je per bouwnummer alle specificaties bekijken.
De appartementen zijn verdeeld onder twee standpunten.

Klik op een appartement om je in te schrijven
Klik op een appartement om je in te schrijven

De impressies en plattegronden die betrekking hebben op de 32 appartementen zijn vooralsnog conceptvarianten, maar geven al een goed beeld van het toekomstig woonaanbod

DOWNLOADS:

Binnenhuisarchitect

Jouw huis is zoveel méér dan een dak boven je hoofd. Het is de plek waar je leeft, geniet, samen bent met geliefden en tot rust komt. Daarom is het belangrijk dat jij je in jouw eigen huis op je gemak voelt. Daarom krijg je bij een appartement of penthouse stylingadvies van binnenhuisarchitect Anita Sonneveld cadeau. Met haar tips en adviezen weet je zeker dat jouw interieur perfect aansluit bij jouw persoonlijke leefstijl. In een gesprek inventariseert Anita wat jouw wensen zijn. Hoe wil jij de ruimte gebruiken? Hoe is de lichtinval? Welke bestaande meubels wil je houden en wat koop je nieuw? Op basis van dit gesprek maakt Anita een indelingsplan en geeft ze kleuradvies om jouw interieur optimaal tot zijn recht te laten komen.

Afwerking

De appartementen zijn niet alleen mooi van binnen, maar ook van buiten. Bij het ontwerpen van het appartementencomplex is diversiteit aangebracht in hoogte, vorm en gevelkleur. Zo krijgt het complex een verrassende en gevarieerde uitstraling. Het iets terugliggende middengedeelte wordt geflankeerd door twee stoere hoekblokken met inpandige balkons. Een stijlvolle trap markeert de entree. In de halfverdiepte kelder heb je een eigen parkeerplek tot je beschikking. De gelijkvloerse woningen zijn rolstoelvriendelijk en per lift bereikbaar, zodat de appartementen ook bereikbaar zijn als je niet meer zo goed ter been bent.

NU in verkoop

Wil jij graag wonen in een appartement in Indië of meer informatie over een appartement? Neem dan contact op met makelaar Kamphuis via T. 0546 869 111. Kamphuis brengt desgewenst graag de brochure bij je thuis langs. Ook kun je jezelf bij hen aanmelden voor een – vrijblijvend en coronaproof – informatiegesprek bij jou thuis of op het makelaarskantoor.

Inschrijven voor een appartement kan ook via onderstaand formulier. Heb je al een account voor Indië? Log dan hier in en schrijf je vervolgens in op een bouwnummer in jouw persoonlijke account.

Open chat
Hallo, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2