4 twee-onder-een-kapwoningen

blok 1

Deze duurzame, onderhoudsarme twee-onder-één-kapwoningen zijn de laatste tweekappers die in de verkoop komen in het plan Almelo Indië, en wel in blok 1. Dit woningtype heeft extra veel allure door de stijlvolle dakuitbouw opzij bij twee bouwnummers én is volledig gasloos! Zo houd je je energielasten mooi binnen de perken, dus waar wacht je nog op?

Heb je interesse? De eerste officiële inschrijfperiode is gesloten, maar je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier in je persoonlijke account.

ACCOUNT AANMAKEN

 

STatig en duurzaam

Dit is toch een woning waar je nooit meer weg wilt! De imposante architectuur heeft een overstekende kap en de zakelijke grijs- en antraciettinten zijn gemixt met een baksteen in gemêleerde warme kleuren. De witte daklijsten vormen een mooi fris accent. In de gevels worden nestkasten geplaatst om invulling te geven aan het thema natuur rond de woningen. Bij de erfafscheidingen wordt hier wat betreft aankleding ook rekening mee gehouden. Bovendien kun je het aantal zonnepanelen uitbreiden zodat je nog duurzamer en voordeliger woont.

Met de woonconfigurator kun je zelf online jouw nieuwbouwwoning samenstellen! 

BEKIJK DE WONINGEN IN DE CONFIGURATOR

Royaal de ruimte

Twee bouwnummers van dit woningtype hebben dankzij de statige dakuitbouw opzij een entree die iets naar buiten springt. Dit heeft direct effect op het ruimtelijke gevoel in de living en woonkeuken. Via de tuindeuren loop je de tuin in die ligt op het westen en binnendoor bereik je de berging die bij het ruimere type iets naar achteren ligt. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer en extra kastruimte bij het type met uitbouw. Op de tweede verdieping vind je een royale zolder om naar wens in te vullen en de techniekruimte.

Klik op een woning om je in te schrijven als reservekandidaat

Alle details

 • Laatste twee-onder-een-kapwoningen op Indië
 • Kaveloppervlakte ruim 300 m²
 • Woonoppervlakte circa 132 – 143 m²
 • Breedtemaat inwendig 5,7 meter
 • Onderhoudsarm
 • Mogelijkheid voor het parkeren van 2 auto’s op eigen oprit
 • Toilet en badkamer standaard voorzien van sanitair en tegelwerk
 • Gasloos, Duurzaam energielabel A++
 • Vloerverwarming en -koeling op de begane grond en 1ᵉ verdieping
 • Inclusief 6 zonnepanelen, uit te breiden voor nog lagere energielasten
 • Gemiddeld stroomverbruik 4-persoonhuishouden circa € 135,- per maand
  (* Aan deze berekening zijn geen rechten te ontlenen. Van de volgende bronnen zijn onder andere gebruikt: Nibud, Milieu centraal. Bij dit rekening voorbeeld is uitgegaan van de huidige geldende salderingsregeling.)

Ja, ik wil hier wonen

De stadsvilla’s en twee-onder-een-kapwoningen in blok 9 west en blok 1 zijn nu in verkoop!
De eerste officiële inschrijfperiode is gesloten, maar je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Nog geen account? Meld je aan!
Inschrijven kan via het inschrijfformulier in je persoonlijke accountomgeving.

Voor het inschrijven hebben we een aantal gegevens nodig. Zorg dat je deze bij de hand hebt:  

• Contactgegevens van jou en je eventuele partner
Financiële gegevens, zoals inkomen
Welke arbeidsovereenkomst je hebt
De geschatte waarde van een eventuele eigen woning
Spaargeld, eigen vermogen of financiële verplichtingen
Welke bouwnummers je voorkeur hebben.

Krijg je een woning toegewezen? Dan word je op maandag 30 mei gebeld door de makelaar. Ben je niet één van de gelukkigen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst.

Let op: Alleen het digitale inschrijfformulier, ingevuld en ondertekend via jouw account, geldt als officiële inschrijving. Een eerdere aanmelding, het aanmaken van een account en/of uw reeds doorgegeven bouwnummervoorkeur(en) via de website gelden niet als inschrijving.

Nu in verkoop – schrijf je in

Spreken deze twee-onder-één-kapwoningen aan de Laan van Indië jou aan en wil je niets missen? De eerste officiële inschrijfperiode is gesloten, maar je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Vul onderstaand formulier in en bevestig je aanmelding via de mail. Je krijgt dan toegang tot je persoonlijke account.

In je persoonlijke accountomgeving kun je het digitaal inschrijfformulier invullen en ondertekenen.

Heb je al een account? Log dan hier in!

Open chat
Hallo, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2