6 twee-onder-een-kapwoningen

Blok 9 west

Wil je nog kans maken op een mooie twee-onder-één-kapwoning in Almelo Indië? Wees er dan snel bij! Dit zijn namelijk de laatste tweekappers die in dit plan in de verkoop komen. Naast de stijlvolle aanblik die jouw nieuwe huis biedt, is je woning ook nog eens onderhoudsarm en volledig gasloos, zodat je onder aan de streep meer geld overhoudt om aan leuke dingen te besteden.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars.
0546 869 111
info@kamphuismakelaars.nl

 

uitnodigende stijl

Stijl staat hier groot geschreven. Deze fraaie woningen aan de Kroesestraat worden gekenmerkt door een steen in vriendelijke lichte tinten. Eyecatcher zijn de grote vensters met strakke industriële kozijnen en een stoere randafwerking. De witte lijsten van het chic overstekende antracietkleurige dak vormen een fris contrast. In de gevels komen nestkasten om invulling te geven aan het thema natuur. Bij de erfafscheidingen wordt hier wat betreft de aankleding ook rekening mee gehouden. Bovendien kun je het aantal zonnepanelen uitbreiden zodat je nog duurzamer en voordeliger woont.

Met de woonconfigurator kun je zelf online jouw nieuwbouwwoning samenstellen! 

BEKIJK DE WONINGEN IN DE CONFIGURATOR

riant wonen

Via de entree kom je opzij je woning binnen. De hal biedt toegang tot een heerlijk lichte woonkamer aan de voorzijde en een woonkeuken met uitzicht op de tuin en ruimte voor een heus kookeiland. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, waaronder een master bedroom die zo riant is dat je er met gemak een werkplek in kunt richten of extra kasten kunt plaatsen. Verder is op deze etage de badkamer. Op de tweede verdieping beschik je over een zolderruimte om naar wens in te delen. Hier vind je ook de techniekruimte.

Klik op een woning om je in te schrijven als reservekandidaat

alle details

  • Ruime kavels van circa 250 m²
  • Woonoppervlakte circa 132 m²
  • Breedtemaat 5,4 meter (inwendig)
  • Duurzaam energielabel A++
  • Vloerverwarming en -koeling op begane grond en 1e verdieping
  • Inclusief 6 zonnepanelen, uit te breiden voor nog lagere energielasten

Interesse? Neem contact op met kamphuis makelaars of schrijf je in

Spreken deze twee-onder-één-kapwoningen aan de Ouwenstraat je aan en wil je niets missen?  Vul onderstaand formulier in en bevestig je aanmelding via de mail. Je krijgt dan toegang tot je persoonlijke account.

In je persoonlijke accountomgeving kun je het digitaal inschrijfformulier invullen en ondertekenen.

Heb je al een account? Log dan hier in!

Open chat
Hallo, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2