8 rijwoningen Kroesestraat

blok 9

Wonen in stijl

De acht royale rijwoningen aan de Kroesestraat hebben alles wat jij nodig hebt om comfortabel te leven in een stijl die bij je past. Er is veel aandacht besteed aan een moderne architectuur die prachtig aansluit bij de omliggende woningen.  Strak, stijlvol en helemaal van deze tijd.

De woningen zijn nu in verkoop!
Bekijk alle woninginformatie, plattegronden en downloads via de interactieve kaart op deze pagina. De inschrijfperiode is gesloten en alle woningen zijn toegewezen. Je kunt je alleen nog inschrijven als reserve kandidaat. Mocht de woning van jouw voorkeur vrijkomen, dan kan de makelaar contact met je opnemen.

Twee aan twee verbonden

De acht rijwoningen springen in het oog door de stijlvolle architectuur, waarbij de voordeuren steeds twee aan twee verbonden zijn door een beton kader. Verticale lijnen, bruin genuanceerde steen en beton/witte accenten maken het helemaal af. Met een gebruiksoppervlakte van 117 m² heb je alle ruimte die je nodig hebt. Op de begane grond ligt een tuingerichte woonkamer en een open keuken. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer, compleet opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Op de grote zolder is een extra kamer te realiseren. Parkeren kun je aan de achterzijde op je eigen parkeerplaats in de circa 18 meter diepe achtertuin, die grenst aan een binnenhof. De woning heeft diverse uitbouwmogelijkheden om de indeling af te stemmen op jouw wensen.

Klik op een woning om je in te schrijven

hoog comfort

De acht rijwoningen voldoen aan alle moderne duurzaamheidseisen. Dat betekent dat de woningen gasloos zijn gebouwd en voorzien zijn van uitstekende isolatie, triple glas HR+++, 6 zonnepanelen en energiezuinige installaties. Dat is niet alleen beter voor de aarde, maar scheelt ook in de maandelijkse energiekosten. De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming. De warmte hiervoor wordt geleverd door een warmtepomp, die ook voorziet in warm tapwater.

Wandel door blok 9

Wil jij alvast een virtuele wandeling maken door Blok 9? Dat kan!
Bekijk de woningen van een bovenaanzicht of wandel door het plan.
Het is zelfs mogelijk om de stand van de zon te bekijken in de tuinen, gedurende de dag.
Zo krijg je een beter beeld en weet je sneller voor welk bouwnummer in blok 9 jij wilt gaan!

WANDEL DOOR HET PLAN!

Ja, ik wil Wonen in blok 9

De rij- en twee-onder-een-kapwoningen in blok 9 zijn nu in verkoop!
Inschrijven kan via je persoonlijke account. Nog geen account? Meld je aan!
De inschrijfperiode loopt van donderdag 14 oktober 08.00 uur tot zondag 24 oktober 23.59 uur.

Voor het inschrijven hebben we een aantal gegevens nodig. Zorg dat je deze bij de hand hebt:  

• Contactgegevens van jou en je eventuele partner
Financiële gegevens, zoals inkomen
Welke arbeidsovereenkomst je hebt
De geschatte waarde van een eventuele eigen woning
Spaargeld, eigen vermogen of financiële verplichtingen
Welke bouwnummers je voorkeur hebben.

Krijg je een woning toegewezen? Dan word je op maandag 25 oktober gebeld door de makelaar. Ben je niet één van de gelukkigen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst.

Let op: Alleen het digitale inschrijfformulier, ingevuld en ondertekend via jouw account, geldt als officiële inschrijving. Een eerdere aanmelding, het aanmaken van een account en/of uw reeds doorgegeven bouwnummervoorkeur(en) via de website gelden niet als inschrijving.

MELD JE AAN!

Heb jij interesse in één van deze acht rijwoningen aan de Kroesestraat? De inschrijfperiode is verlopen en alle woningen zijn inmiddels toegewezen. De inschrijfperiode liep van donderdag 14 oktober tot zondag 24 oktober. Maak een account aan via onderstaand formulier en schrijf je vervolgens in als reserve kandidaat op een woning van jouw voorkeur. Mocht de woning van jouw voorkeur vrijkomen, dan kan de makelaar je alsnog benaderen.

Heb je al een account op Indië? Log dan hier in!

Open chat
Hallo, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2