8 rijwoningen laan van indië

blok 9

De woning die gezien mag worden

De acht rijwoningen aan de Laan van Indië vormen samen een krachtig woonblok met een sterke symmetrie. Twee woningen hebben een uitspringende voorgevel die doorloopt in een dwarskap. Mooi van buiten, heerlijk licht en comfortabel van binnen.

De woningen zijn nu in verkoop!
Bekijk alle woninginformatie, plattegronden en downloads via de interactieve kaart op deze pagina. De inschrijfperiode is gesloten en alle woningen zijn toegewezen. Je kunt je alleen nog inschrijven als reserve kandidaat. Mocht de woning van jouw voorkeur vrijkomen, dan kan de makelaar je alsnog benaderen.

Krachtige architectuur

Wonen in stijl, met alle comfort die je maar wenst. Er is veel aandacht besteed aan de architectuur. Prachtige metseldetails in een gemêleerde steensoort, ramen tot de grond en betonnen accenten geven de woning een stijlvolle uitstraling. Zelfs de huisnummers zijn meegenomen in het ontwerp. Binnen vind je 111-119 m2 aan leefruimte. Op de begane grond ligt een open keuken en een woonkamer met toegang naar de zonnige achtertuin op het zuiden. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer, compleet opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Op zolder is een extra kamer te realiseren. De 16 meter diepe achtertuin grenst aan een binnenhof met parkeerruimte. Graag nog wat meer ruimte? De woning heeft diverse uitbouwmogelijkheden.

Klik op een woning om je in te schrijven

Duurzaam wonen

De acht rijwoningen aan de Laan van Indië voldoen aan alle moderne duurzaamheidseisen. Dat betekent dat de woningen niet allen gasloos zijn gebouwd, maar ook zijn voorzien van uitstekende isolatie, triple glas HR+++ en 6 zonnepanelen. Dat is niet alleen beter voor de aarde, maar scheelt ook in de maandelijkse energiekosten. De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming. De warmte hiervoor wordt geleverd door een duurzame warmtepomp, die ook voorziet in warm tapwater. Daarnaast worden duurzame en onderhoudsarme materialen gebruikt. Kortom: je woont hier duurzaam en bovenal onbezorgd!

Wandel door blok 9

Wil jij alvast een virtuele wandeling maken door Blok 9? Dat kan!
Bekijk de woningen van een bovenaanzicht of wandel door het plan.
Het is zelfs mogelijk om de stand van de zon te bekijken in de tuinen, gedurende de dag.
Zo krijg je een beter beeld en weet je sneller voor welk bouwnummer in blok 9 jij wilt gaan!

WANDEL DOOR HET PLAN!

Ja, ik wil Wonen in blok 9

De rij- en twee-onder-een-kapwoningen in blok 9 zijn nu in verkoop!
Inschrijven kan via je persoonlijke account. Nog geen account? Meld je aan!
De inschrijfperiode loopt van donderdag 14 oktober 08.00 uur tot zondag 24 oktober 23.59 uur.

Voor het inschrijven hebben we een aantal gegevens nodig. Zorg dat je deze bij de hand hebt:  

• Contactgegevens van jou en je eventuele partner
Financiële gegevens, zoals inkomen
Welke arbeidsovereenkomst je hebt
De geschatte waarde van een eventuele eigen woning
Spaargeld, eigen vermogen of financiële verplichtingen
Welke bouwnummers je voorkeur hebben.

Krijg je een woning toegewezen? Dan word je op maandag 25 oktober gebeld door de makelaar. Ben je niet één van de gelukkigen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst.

Let op: Alleen het digitale inschrijfformulier, ingevuld en ondertekend via jouw account, geldt als officiële inschrijving. Een eerdere aanmelding, het aanmaken van een account en/of uw reeds doorgegeven bouwnummervoorkeur(en) via de website gelden niet als inschrijving.

MELD JE AAN

Heb jij interesse in één van deze rijwoningen aan de Laan van Indië? De inschrijfperiode liep van donderdag 14 oktober tot zondag 24 oktober. Maak een account aan via onderstaand formulier en schrijf je vervolgens in als reserve kandidaat op een woning van jouw voorkeur. Mocht de woning van jouw voorkeur vrijkomen, dan kan de makelaar je alsnog benaderen.

Heb je al een account op Indië? Log dan hier in!

Open chat
Hallo, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2