Jouw mening is van groot belang, laat ons weten hoe jij wilt wonen! De wijk Indië komt steeds meer tot leven. Maar, is ook nog volop in ontwikkeling. Projectontwikkelaar Ter Steege denkt nu na over de invulling van het volgende woonveld. Komen hier starterswoningen of appartementen? Grote kavels of juist kleine? Wij horen graag jouw woonwensen, zodat we hun plannen voor de wijk hierop kunnen laten aansluiten. Wat mis je nog in het aanbod kijkt dat nu te koop staat? Hoe wil jij wonen? Denk nu mee over de invulling van Blok 10. Meld je aan en vul de enquête in.

GEEF JOUW WOONWENSEN DOOR IN DE ENQUÊTE

Blok 10 ligt in het hart van Indië, omringt door de andere woonvelden en gedeeltelijk aan het water. Wil jij wel wonen op Indië met zijn kenmerkende sfeer, maar staat het woonaanbod dat je zoekt nu niet te koop? Denk dan nu mee in de invulling van Blok 10. Wil je een vrije kavel om zelf op te bouwen? Een luxe appartement met industriële uitstraling? Een moderne twee-onder-een-kapwoning met een grote tuin? En hoe ziet jouw droomwoning er uit? Wil je een open keuken? Een werkruimte aan huis? Of toch die extra badkamer? Laat het ons nu weten, zodat we jouw mening kunnen meenemen in de planvorming in de tweede helft van 2020.

Geef DIRECT jouw woonwensen door

GEEF JE woonwensen DOOR VOOR BLOK 10

Wil jij ook wonen in een prachtige historische omgeving en meedenken over de invulling van Blok 10? Meld je dan snel aan en geef je woonwensen door in de enquête.

 

 

Projecten Situatiekaart

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2