De laatste rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen van Indië

Wil jij modern en stads wonen met cultuur, horeca maar ook water en groen in de buurt? Dan is Indië helemaal jouw stek. Hier is het verrassend wonen met authentieke industriële accenten als uniek element. In Blok 13, Wonen aan het kanaal, zijn nu de allerlaatste rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen te koop. Hier woon je splinternieuw, in een wijk die al grotendeels af en bewoond is. Nieuw wonen met de gezelligheid van een bestaande buurt, hoe fijn is dat!

14 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen

In Blok 13 woon je aan de rand van de wijk, dicht aan het Overijsselsch Kanaal (Almelo – De Haandrik) en bij het tweede waterbekken van Indië. Hier komen de laatste 14 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen van het plan. De rijwoningen hebben een open keuken aan de voorzijde en een tuingerichte woonkamer. De twee-onder-een-kapwoningen hebben een open keuken aan de achterzijde, een woonkamer aan de straatzijde en drie slaapkamers op de eerste verdieping. Op de zolderverdieping kun je nog een extra slaapkamer realiseren. De badkamer en het toilet worden opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk. Op de begane grond en op de eerste verdieping is vloerverwarming die ook kan koelen. Het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat!

interactieve kaart

Energieneutrale woningen = voordelig wonen

Op Indië woon je energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst. De woningen worden energieneutraal gebouwd, hebben voorlopig energielabel A++++, zijn gasloos en uitgerust met een lucht-water-warmtepomp. Door de standaard zonnepanelen bespaar je elke maand weer op je energiekosten. Ook fijn; vanwege de duurzaamheid van de woningen kun je een groenverklaring aanvragen. Hiermee kun je extra rentekorting en meer leencapaciteit krijgen bij de aanvraag van een hypotheek. Vul de energietool in en kijk zelf hoeveel je bespaart op energiekosten met een woning in Blok 13

Neem contact op met De Makelaar

Geef jouw favoriet door!

Heb je jouw favoriete bouwnummer gevonden? Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars. Meld je ook gelijk aan via het aanmeldformulier, dan blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2