Wonen op Indië is kleur bekennen! Wonen in de historie van je stad en thuis komen in het heden van je leven. De grond is bouwrijp, het sloopwerk gedaan en de nieuwe Burgemeester Schneiderssingel geopend! Er zijn 8 bouwkavels beschikbaar op deze prachtige locatie. Wil jij hier straks jouw droomhuis bouwen? Schrijf je dan nu in en de makelaar neemt contact met je op.

Schrijf je in

8 Bouwkavels
langs de singel

Het gaat om 8 hele verschillende bouwkavels. 2 stuks aan de Kalverstraat in het oude hart van Indië en 6 kavels met fantastisch uitzicht op de nieuwe singel en de groene long van Almelo aan de rand van het centrum. De ligging is prachtig, mooie vrije tuinen op het zuiden of oosten en met de oude sfeer van de textiel bijna in je achtertuin!
De ideeën zijn eindeloos! Hier creëer je jouw nieuwe woonwens.

 

 

NU IN VERKOOP
WIL JIJ WONEN AAN DE KALVERSTRAAT?

Spreekt het wonen en leven op Indië je aan? Schrijf je dan nu in voor één van de ruime bouwkavels langs de singel! Na je inschrijving neemt de makelaar contact met je op.

Locatie Langs de Singel

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2