Op een van de meest markante locaties op het plan Indië bieden we je nu de kans om de historie van de stad en jouw toekomst in een prachtig eigen ontwerp samen te laten komen. De bouwkavels aan de Kalverstraat zijn nu in verkoop, dus schrijf je snel in en de makelaar neemt contact met je op.

Schrijf je in

Vrije Kavels
aan de Kalverstraat

Wonen aan de Kalverstraat is wonen in een prachtige historische omgeving met alle moderne gemakken van nu. Helemaal gemaakt op je eigen wensen en ideeën. Als markante scheiding tussen de geschiedenis en het heden staat de oude fabrieksmuur als prachtige referentie tussen de overgang naar de openbare ruimte als eenheid centraal.

Samen met de aannemer en architect van jouw keuze creëer je je eigen stijl op Indië. Industrieel, modern, licht klassiek. Het is helemaal aan jou. Combineer met materialen uit de historie van Indië. Steen, metaal, glas, beton, hout? De mogelijkheden zijn eindeloos. Benut ze! Op deze zes kavels heb je dus de mogelijkheid een prachtig eigentijdse vrijstaande huis te bouwen met de hang naar de historie van deze unieke locatie.

 

NU IN VERKOOP
WIL JIJ WONEN aan de Kalverstraat?

Spreekt het wonen en leven op Indië je aan? Schrijf je dan in voor één van de 6 ruime bouwkavels en de makelaar neemt contact met je op.

Locatie Kalverstraat

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2