6 kavels nu in verkoop

Een nieuwbouwwijk met een rijke geschiedenis; een bijzondere combinatie die je maar heel zelden tegenkomt. Je vindt het op Indië. Daar waar jarenlang textielmachines stonden te ronken, de geur van wol je bij het betreden van de fabriek tegemoet kwam en waar menig zweetdruppel vloeide, wordt gebouwd aan een nieuwe toekomst.

Misschien wel jouw toekomst! Wij presenteren je graag een heel bijzonder stukje Indië: De Spinnerij. Dé plek waar het vroeger allemaal begon. Waar kilo’s schapenwol naar binnen werden gebracht en waar het als garen het gebouw weer verliet. Jarenlang werd er met man en macht gewerkt. Het geluid van de machines was oorverdovend. De kavels zijn nu in verkoop. Bekijk alle informatie, waaronder de prijzen, oppervlaktes en plattegronden en schrijf je snel in!

INSCHRIJVEN

Omarm de historie, ervaar de schoonheid en wees creatief

Wij maken De Spinnerij die jarenlang eigendom was van Koninklijke Ten Cate bereikbaar voor de echte liefhebbers. Voor mensen die de schoonheid van het gebouw zien, de historie ervan omarmen en bereid zijn er energie in te steken om er iets eigens van te maken dat volledig aansluit bij hun wensen. Het vergt creativiteit en handigheid, maar dan heb je zonder twijfel een uniek stukje Almelo in handen waar voorbijgangers nog graag even hun hoofd voor omdraaien.

Wat bouw jij?

De Spinnerij is opgedeeld in zes delen, die we afzonderlijk van elkaar te koop aanbieden. De toekomstige woningen zijn tussen de 10 en 13 meter breed en bestaan uit twee of drie verdiepingen. De entree van de woningen ligt aan de Kalverstraat, een langzame verkeersroute en de centrale as van Indië. De straat die vroeger zwart zag van de mensen tijdens de wisseling van de ploegendienst. Dan kwamen ineens zo’n 1.200 mensen de fabriek uit en ging hetzelfde aantal er weer in. De Kalverstraat van de toekomst is een gezellig steegje, waaraan diverse ateliers en boetiekjes zijn gelegen. Want een combinatie van wonen en werken: daarvoor is De Spinnerij uitermate geschikt.

 

schrijf je definitief in voor een kavel in de spinnerij

Wij dagen je uit van de bestaande Spinnerij je eigen Spinnerij te maken. Schrijf je nu in voor één van de 6 bouwkavels om de mogelijkheden te bespreken!

Locatie De Spinnerij

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2