Nu IN VERKOOP: 7 HERENHUIZEN EN 10 STADSVILLA’S

Indië is het beste bewijs dat wonen in een industriële omgeving ook sfeervol kan zijn. Historie en nieuwbouw zijn hier op een bijzondere manier geïntegreerd. Tegenover de Sterkerij, aan de Laan van Indië, worden 7 herenhuizen met 3 volledige woonlagen en 10 stijlvol vormgegeven moderne stadsvilla’s ontwikkeld. Bekijk hieronder alle informatie, waaronder prijzen en plattegronden. De inschrijftermijn is helaas verlopen en alle woningen zijn onder optie, maar je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Vul bij interesse het formulier onderaan de pagina in of log in op je account.

Inschrijven

7 Herenhuizen

Een terras aan de voorzijde van je woning dat uitkijkt op het levendige plein voor de Sterkerij. Dat is zeker een pluspunt van deze woning. Maar ook binnenin de woning maken we het heel comfortabel voor je. Zo heb je een luxe keuken met spoeleiland, een royale badkamer en 4 slaapkamers, waarvan de master bedroom een inloopkast heeft. Het materiaalgebruik is een knipoog naar het industriële verleden van Indië. Op eigen terrein heb je, behalve een berging, ook nog een parkeervoorziening en de voorziening voor een elektrische auto.

Bekijk de herenhuizen

KLIK OP EEN WONING VOOR MEER INFORMATIE

Plattegrond herenhuizen

10 STADSVILLA’S

Stijlvol wonen, verdeeld over 3 woonlagen. Dat doe je in deze eigentijds vormgegeven stadsvilla met maar liefst 4 slaapkamers. De woning wordt opgeleverd inclusief luxe sanitair in de badkamer en toilet. Ook een luxe keuken met spoeleiland is inbegrepen. Bij de meeste woningen parkeer je op eigen terrein. De voorbereidende werkzaamheden voor een elektrische laadpaal zijn getroffen. De duurzame en energiezuinige villa’s met EPC 0 worden verwarmd door middel van vloerverwarming in combinatie met een luchtwaterwarmtepomp.

Bekijk de stadsvilla’s

KLIK OP EEN WONING VOOR MEER INFORMATIE

Plattegrond stadsvilla’s

Nu in verkoop! Schrijf je nu definitief in voor een woning.

De inschrijftermijn is helaas verlopen en alle woningen zijn onder optie, maar je kunt je nog wel inschrijven als reservekandidaat. Meld je aan via het digitale inschrijfformulier in je account. Om een account te maken vul je het onderstaande formulier in.

 

Locatie Laan van Indië