NU IN VERKOOP: DE ALLERLAATSTE STADSVILLA

Stijlvol wonen, verdeeld over 3 woonlagen. Dat doe je in deze eigentijds vormgegeven stadsvilla met maar liefst 4 slaapkamers. Geniet van de ruimte in huis, je luxe keuken, de tuin en alle voorzieningen die je woning er nóg aangenamer op maken. De woning wordt opgeleverd inclusief luxe sanitair in de badkamer en toilet. Ook een luxe keuken met spoeleiland is inbegrepen. Bij de meeste woningen parkeer je op eigen terrein. De voorbereidende werkzaamheden voor een elektrische laadpaal zijn getroffen. De duurzame en energiezuinige villa’s met EPC 0 worden verwarmd door middel van vloerverwarming in combinatie met een luchtwaterwarmtepomp. Er is nog één Stadsvilla beschikbaar (bouwnummer 17).

BEKIJK DE ALLERLAATSTE  STADSVILLA

Highlights bouwnummer 17

 • 4 slaapkamers
 • Uitbouw van 1,2 meter
 • Incl. luxe keuken en badkamer
 • Hoogwaardig sanitair en luxe tegels
 • Inclusief inbouwapparatuur zoals
  oven, inductiekookplaat, vaatwasser
  en koelvriescombinatie
 • Standaard vloerverwarming
  (ook op de eerste verdieping)
 • Huisautomatisering Niko Home Control
 • Woonoppervlakte: 140 m²
 • Kaveloppervlakte: 156 m²

€ 371.000,- v.o.n.

 

Bekijk  de laatste woning door op onderstaande afbeelding te klikken

KLIK OP EEN WONING VOOR MEER INFORMATIE

Plattegrond stadsvilla’s

Kom wonen op Indië

Ontmoet Manon en Arnoud. Zij kochten een woning aan de Laan van Indië. Het stadse gevoel van nieuw en oud sprak hen erg aan. In het blokje Stadsvilla’s lijken de woningen veel op elkaar, maar toch heeft elke woning een eigen karakter. Daarnaast zijn alle voorzieningen erg dichtbij, want je bent zo in het stadscentrum van Almelo.

Of  bekijk de video van de kopersavond bij Witzand Bouwmaterialen en de video van makelaar Paul Aretz.

Video Kopersavond Laan van Indië

Video Makelaar Paul Aretz over Laan van Indië

INSCHRIJFFORMULIER

Schrijf je in voor de laatste beschikbare stadsvilla. Meld je aan via het onderstaande formulier of log in op je account. Heb je je ingeschreven voor de laatste stadsvilla? Onze makelaar neemt dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Of bel zelf met Kamphuis Makelaars via 0546 869 111

 

Locatie Laan van Indië

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2