10 kavels nu in verkoop

Een nieuwbouwwijk met een rijke geschiedenis: een bijzondere combinatie die je maar heel zelden tegenkomt. Je vindt het op Indië. Daar waar jarenlang textielmachines stonden te ronken, de geur van wol je bij het betreden van de fabriek tegemoet kwam en waar menig zweetdruppel vloeide, wordt gebouwd aan een nieuwe toekomst. Misschien wel jouw toekomst! Wij presenteren je graag een heel bijzonder stukje Indië: Mijn Weverij. Je kunt je nu inschrijven voor een kavel van jouw voorkeur!

INSCHRIJVEN

Omarm de historie, ervaar de schoonheid en wees creatief.

Wij maken Mijn Weverij bereikbaar voor de echte liefhebbers. Voor mensen die de schoonheid van het gebouw zien, de historie ervan omarmen en bereid zijn er energie in te steken om er iets eigens van te maken dat volledig aansluit bij hun wensen. Het vergt creativiteit en handigheid, maar dan heb je zonder twijfel een uniek stukje Almelo in handen waar voorbijgangers nog graag even hun hoofd voor omdraaien.

Mijn Weverij

De plek waar het vroeger allemaal begon. Waar duizenden rollen garen naar binnen werden gebracht en waar het als doeken het gebouw weer verliet. Jarenlang werd er met man en macht gewerkt. Het geluid van de machine was oorverdovend.

De weverijen werden in de loop der jaren aangepast aan de eisen van die tijd. De machines werden groter en er was meer ruimte nodig. Extra gevelopeningen werden gemaakt of juist weer dicht gezet. Op diverse plekken zijn elementen terug te vinden uit de oude textielindustrie. Denk aan de oude schuifdeuren. Als je er rondloopt waan je je weer even terug in de tijd. In de tijd dat er dag en nacht keihard werd gewerkt en de machines constant op volle kracht draaiden.

 

Schrijf je definitief in voor een kavel 

Spreekt het wonen en leven op Indië je aan? Zorg dat je je zo snel mogelijk aanmeld. We kunnen dan vrijblijvend de mogelijkheden bespreken voor het kavel van jouw voorkeur.

Locatie De Weverij

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2