Fijn, alles nieuw in en om het huis en helemaal zoals jij dat wilt. Buiten in de tuin geniet je onder de eiken van de ritselende bladeren met de historische gebouwen op de achtergrond. Je eigen twee-onder-een-kap of vrijstaande woning helemaal zelf ontwerpen en laten bouwen. Het kan op Indië! De kavels, varierend van ca. 400 tot 700 m2 zijn nu in verkoop! Bekijk alle informatie, waaronder prijzen en plattegronden. Heb je interesse in het kopen van één van de kavels? Schrijf je dan in via het formulier onderaan deze pagina.

Inschrijven

NU IN VERKOOP! SCHRIJF JE NU DEFINITIEF IN VOOR EEN kavel.

Heb je interesse in de koop van een kavel Onder de Eiken? Schrijf je dan nu in via het onderstaande formulier en wij nemen contact met je op.

Uitleg inschrijven: Op de interactieve kaart vind je per woning de beschikbare informatie. Wanneer je op één van de bouwnummers klikt, verschijnt de verkoopprijs en bouwnummerspecifieke informatie die bij het betreffende bouwnummer hoort. Na je inschrijving wordt er contact opgenomen door de makelaar. Hierin wordt meer informatie gegeven over het project en het verdere proces.

Locatie Villa’s onder de Eiken

Open chat
Hallo, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2