In het hart van Indië en omringd door andere woonvelden, worden 9 moderne rijwoningen gebouwd, gekenmerkt door stoer metselwerk en warme steenkleuren. De woningen zijn in de basis al lekker ruim en optioneel nog verder uit te breiden. Verder zijn deze woningen duurzaam en energieneutraal door middel van onder andere de toepassing van zonnepanelen, vloerverwarming op de begane gronde en eerste verdieping alsmede door de toegepaste warmtepomp.

De woningen zijn nu in verkoop. Interesse? Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat! Mocht er een optant niet doorgaan tot koop, dan kan de makelaar alsnog contact met je opnemen.

NU IN VERKOOP

Wonen zoals jij wilt

De 9 rijwoningen vormen samen een ruim opgezet woonblok met een duurzaam karakter. In deze woning heb je alle ruimte, zowel in huis als daarbuiten. Je auto kun je parkeren op eigen grond aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime tuin met berging. In de autoluwe straat kunnen kinderen vrijuit spelen en volwassenen elkaar ontmoeten.

Op de begane grond bevindt zich een tuingerichte woonkamer die je optioneel kunt uitbreiden met een uitbouw van 2,4 meter. De woningen hebben standaard drie slaapkamers, maar op de bovenste woonlaag is een extra slaapkamer mogelijk. Ook kun je kiezen voor een extra wasruimte, inbouwkast of separaat toilet op de eerste etage. De badkamer wordt compleet opgeleverd inclusief tegelwerk en luxe sanitair van Villeroy & Boch, en met de bijgeleverde keukencheque kun jij zelf je droomkeuken uitzoeken. Wat wil je nog meer?

BEKIJK  DE RIJWONINGEN DOOR OP ONDERSTAANDE AFBEELDING TE KLIKKEN

Plattegronden

Schrijf je in als reservekandidaat

De rijwoningen op Indië zijn nu in verkoop. Heb je interesse? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Vul dan onderstaand formulier in, klik op ‘9 Rijwoningen op Indië.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2