Aan de Van Wulfften Pathestraat, middenin de sfeervolle wijk Indië, worden op ruime kavels 6 twee-onder-een-kapwoningen gebouwd. Nergens anders op Indië vind je zulke royale twee-onder-een-kapwoningen. Qua architectuur sluiten ze met hun stoere uitstraling heel mooi aan bij de rest van de wijk. Modern, maar met een knipoog naar het verleden. De woningen worden duurzaam en energieneutraal gebouwd, voorzien van minimaal 15 zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp.

 

ONTDEK DE WONINGSPECIFICATIES IN DE INTERACTIEVE KAART

TWEE JUWELEN ONDER ÉÉN KAP

Iedere twee-onder-een-kapwoning heeft een eigen karakter, met verschillende kleuren metselwerk en gevarieerde raamindeling. Toch vormen ze samen een eenheid in stijl en architectuur. Verticaal siermetselwerk verbindt op speelse wijze de bovenramen met de benedenramen. Modern comfort is op unieke wijze gemixt met klassieke elementen, zoals de grote kap, ramen met roedes en Franse balkons. Door de grote ramen heb je in je woning extra veel licht.

De twee-onder-een-kap-woningen zijn met een inhoud van maar liefst 600 m³ zeer ruim van binnen. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een open keuken met tuindeuren die  toegang geven tot de achtertuin. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en op de ruime tweede verdieping is voldoende ruimte om een extra kamer te realiseren. Je woning wordt in de basis voorzien van luxe sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk in de badkamer en het toilet. Daarnaast ontvang je een keukencheque ter waarde van € 6.000,- om je droomkeuken samen te stellen. Zo wordt deze woning écht jouw thuis. De woningen liggen op een kavel van circa 300 m². Via een pad naast de berging kun je snel buitenom van de voortuin naar de achtertuin. Parkeren kan op eigen grond aan de voorzijde van de woning.

Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de Twee-onder-een-kapwoningen

Plattegronden

Nu in Verkoop – Schrijf je in!

Spreekt het wonen en leven op Indië je aan? Je kunt je nu definitief inschrijven voor jouw favoriete twee-onder-een-kapwoning. Vul onderstaand formulier in, klik op ‘twee-onder-een-kapwoningen op Indië’ en vul het digitaal inschrijfformulier in in jouw persoonlijk account. De inschrijvingstermijn sluit  op 15 juli 23.59 uur.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2