Waterwoningen
WONEN OP HET WATER

Nu in verkoop vanaf €485.000,- v.o.n.

In het zuiden van de hippe nieuwbouwwijk Indië liggen een tiental bijzondere woningen niet aan, maar op het water. Een woning voor levensgenieters zoals jij, die op zoek zijn naar iets buitengewoons. In deze drijvende waterwoning geniet je elke dag van vrijheid, uniek uitzicht en een permanent vakantiegevoel. De woningen zijn groter dan je op het eerste gezicht denkt. Er bevindt zich een extra verdieping grotendeels onder het waterniveau. Vanuit de ruime woonkamer en het buitenterras heb je fantastisch zicht op het water.

Aanmelden

duurzaam en comfortabel

Wonend op het water geniet je elke dag van alle ruimte en comfort die je maar wenst. De woningen zijn duurzaam gebouwd, uitstekend geïsoleerd en voorzien van een energiezuinige waterwarmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen. Daarmee voldoen ze aan de nieuwste BENG-eisen. Dat is goed voor de aarde, maar ook gunstig voor je energierekening. Een win-win situatie!

UNIEKE ARCHITECTUUR

De drijvende waterwoningen zijn uniek in hun soort, en sluiten tegelijk heel goed aan bij de rest van de wijk Indië. Het industriële karakter komt tot uitdrukking in de hoofdvorm met aluminium gevelplaten en slanke aluminium kozijnen. Ter plaatse van de voordeur geven verticale houten delen de woning nog extra materiaalgevoel en karakter. En dat alles omlijst met het water als glinsterend decor. Een woning die gezien mag worden!

ruimer dan je denkt

Je bereikt de woningen vanaf de kade via een loopbrug. Eenmaal binnen zul je versteld staan van de ruimte. De woonkamer met open keuken is heerlijk licht door de grote ramen en het bloemkozijn. Via de glazen schuifpui bereik je het terras boven het water. Beneden bevinden zich drie slaapkamers en een compleet afgewerkte badkamer, die grotendeels onder het waterniveau liggen. Bij de woning zit een eigen parkeerplaats op de kade (inclusief laadpaal) en een berging voor fietsen en gereedschap. Alles wat je nodig hebt voor jouw woongemak!

USP’S

  • Uniek wonen op het water
  • Duurzaam en comfortabel
  • Meer dan 120 m2 woonoppervlakte
  • Onderhoudsarm
  • Inclusief berging en parkeerplaats met laadpaal
  • Inclusief sanitair en tegelwerk
  • Dichtbij strand, supschool en stadscentrum

Vanaf €485.000,- v.o.n.

situatiekaart

Waterwoningen – plattegronden

Neem contact op met De Makelaar

MEER WETEN?

De verkoop van de waterwoningen is gestart! Bekijk via onze interactieve kaart de beschikbare woningen. Alle informatie staat nu op de website, zoals de brochure, plattegronden en de prijzen. Wil je hier wonen? Neem dan contact op met één van de makelaars!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2