7 stoere stadsvilla’s

blok 9 west

Ben je op zoek naar een woning met inhoud ca. 564 m³? Dan tippen wij alvast deze 7 ruime stadsvilla’s aan de Laan van Indië in Almelo. De grote pluspunten van deze woningen? Ten eerste dat je woont op een hippe plek in het plan Indië. Ten tweede dat je legio (indelings)opties hebt en ten derde dat je hier super duurzaam gasloos woont; helemaal klaar voor de toekomst. Inpakken en verhuizen dus!

Heb je interesse?  Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars.
0546 869 111
info@kamphuismakelaars.nl

 

* De interieurimpressies op deze pagina hebben een uitbouw van 1,2 meter aan de achterzijde, tuindeuren met zijlicht aan de achterzijde en de positie van de binnendeuren zijn aangepast zodat de grote kastenwand mogelijk is met een prachtige eilandkeuken.

zeven op een rij

Dit blok van zeven staat als een huis! De strakke stoere pakhuisstijl van de stadsvilla’s heeft klasse. De voordeuren worden prominent omlijst en voorzien van een huisnummer en grote vensters zorgen voor veel lichtinval. Hekwerkjes geven de suggestie van een Frans balkon. In de gevels worden nestkasten geplaatst om invulling te geven aan het thema natuur rond de woningen en wat betreft de erfafscheidingen wordt alvast rekening gehouden met de aankleding.

Met de woonconfigurator kun je zelf online jouw nieuwbouwwoning samenstellen! 

BEKIJK DE WONINGEN IN DE CONFIGURATOR

Deel het zelf in

De villa’s hebben een heerlijke tuin op het zuiden, vandaar dat een leefkeuken helemaal op zijn plek is. Vanuit je gezellige zithoek kijk je uit op de Laan van Indië. Wil je het liever andersom? Geen probleem, dan keren we het om. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede wandcloset. Ook is hier een inloopkast te realiseren. Op de tweede verdieping zijn nog een riante vierde slaapkamer, een separate wasruimte en een aparte ruimte voor alle techniek.

Klik op een woning om je in te schrijven als reservekandidaat

Alle details

 • Kaveloppervlakte 166 t/m 207 m²
 • Gebruiksoppervlakte circa 149 m²
 • Breedtemaat 5,4 meter
 • Luxe binnendeuren op de begane grond
 • Keukencheque t.w.v. € 6.000,-
 • Tuin op het zuiden
 • Parkeren van een auto op eigen terrein
 • Triple HR+++ glas in de gehele woning
 • Gasloos
 • Vloerverwarming en -koeling op begane grond en verdiepingen
 • Inclusief 6 zonnepanelen (uit te breiden voor nog lagere energielasten)
 • Gemiddeld stroomverbruik 4-persoonhuishouden circa € 135,- per maand
  (* Aan deze berekening zijn geen rechten te ontlenen. Van de volgende bronnen zijn onder andere gebruikgemaakt: Nibud, Milieu centraal. Bij dit rekening voorbeeld is uitgegaan van de huidige geldende salderingsregeling.)

Ja, ik wil hier wonen

De stadsvilla’s en twee-onder-een-kapwoningen in blok 9 west en blok 1 zijn nu in verkoop!
Heb je interesse? Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars.
0546 869 111
info@kamphuismakelaars.nl

Interesse? Neem contact op met Kamphuis makelaars of schrijf je in.

Begint het al te kriebelen en zie jij jezelf wel wonen in één van deze stadsvilla’s aan de Laan van Indië? Vul onderstaand formulier in en bevestig je aanmelding via de mail. Je krijgt dan toegang tot je persoonlijke account.

In je persoonlijke accountomgeving kun je het digitaal inschrijfformulier invullen en ondertekenen.

Heb je al een account? Log dan hier in!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2