7 stoere stadsvilla’s

blok 9 west

Ben je op zoek naar een woning met inhoud ca. 564 m³? Dan tippen wij alvast deze 7 ruime stadsvilla’s aan de Laan van Indië in Almelo. De grote pluspunten van deze woningen? Ten eerste dat je woont op een hippe plek in het plan Indië. Ten tweede dat je legio (indelings)opties hebt en ten derde dat je hier super duurzaam gasloos woont; helemaal klaar voor de toekomst. Inpakken en verhuizen dus!

Heb je interesse? Deze stadsvilla’s zijn nu in verkoop.
Meld je aan via je persoonlijke account en schrijf je vervolgens in op een woning!

ACCOUNT AANMAKEN

Let op: inschrijven kan nog tot zondag 29 mei 23.59 uur.
Maandag 30 mei a.s. worden de woningen toegewezen.

* De interieurimpressies op deze pagina hebben een uitbouw van 1,2 meter aan de achterzijde, tuindeuren met zijlicht aan de achterzijde en de positie van de binnendeuren zijn aangepast zodat de grote kastenwand mogelijk is met een prachtige eilandkeuken.

zeven op een rij

Dit blok van zeven staat als een huis! De strakke stoere pakhuisstijl van de stadsvilla’s heeft klasse. De voordeuren worden prominent omlijst en voorzien van een huisnummer en grote vensters zorgen voor veel lichtinval. Hekwerkjes geven de suggestie van een Frans balkon. In de gevels worden nestkasten geplaatst om invulling te geven aan het thema natuur rond de woningen en wat betreft de erfafscheidingen wordt alvast rekening gehouden met de aankleding.

Deel het zelf in

De villa’s hebben een heerlijke tuin op het zuiden, vandaar dat een leefkeuken helemaal op zijn plek is. Vanuit je gezellige zithoek kijk je uit op de Laan van Indië. Wil je het liever andersom? Geen probleem, dan keren we het om. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede wandcloset. Ook is hier een inloopkast te realiseren. Op de tweede verdieping zijn nog een riante vierde slaapkamer, een separate wasruimte en een aparte ruimte voor alle techniek.

Klik op een woning om je in te schrijven

Alle details

 • Kaveloppervlakte 166 t/m 207 m²
 • Woonoppervlakte circa 139 m²
 • Breedtemaat 5,4 meter
 • Luxe binnendeuren op de begane grond
 • Keukencheque t.w.v. € 6.000,-
 • Tuin op het zuiden
 • Parkeren van een auto op eigen terrein
 • Triple HR+++ glas in de gehele woning
 • Gasloos
 • Vloerverwarming en -koeling op begane grond en verdiepingen
 • Inclusief 6 zonnepanelen (uit te breiden voor nog lagere energielasten)
 • Gemiddeld stroomverbruik 4-persoonhuishouden circa € 135,- per maand
  (* Aan deze berekening zijn geen rechten te ontlenen. Van de volgende bronnen zijn onder andere gebruikgemaakt: Nibud, Milieu centraal. Bij dit rekening voorbeeld is uitgegaan van de huidige geldende salderingsregeling.)

Ja, ik wil hier wonen

De stadsvilla’s en twee-onder-een-kapwoningen in blok 9 west en blok 1 zijn nu in verkoop!
Inschrijven kan via je persoonlijke account. Nog geen account? Meld je aan!
De inschrijfperiode loopt van donderdag 19 mei 09.00 uur tot zondag 29 mei 23.59 uur.

Voor het inschrijven hebben we een aantal gegevens nodig. Zorg dat je deze bij de hand hebt:  

• Contactgegevens van jou en je eventuele partner
Financiële gegevens, zoals inkomen
Welke arbeidsovereenkomst je hebt
De geschatte waarde van een eventuele eigen woning
Spaargeld, eigen vermogen of financiële verplichtingen
Welke bouwnummers je voorkeur hebben.

Krijg je een woning toegewezen? Dan word je op maandag 30 mei gebeld door de makelaar. Ben je niet één van de gelukkigen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst.

Let op: Alleen het digitale inschrijfformulier, ingevuld en ondertekend via jouw account, geldt als officiële inschrijving. Een eerdere aanmelding, het aanmaken van een account en/of uw reeds doorgegeven bouwnummervoorkeur(en) via de website gelden niet als inschrijving.

nu in verkoop – schrijf je in

Begint het al te kriebelen en zie jij jezelf wel wonen in één van deze stadsvilla’s aan de Laan van Indië? Meld je dan nu aan en maak een account aan via onderstaand formulier. Schrijf je vervolgens in voor deze stadsvilla’s in jouw persoonlijke account.

Let op: inschrijven kan nog tot zondag 29 mei 23.59 uur.

Heb je al een account? Log dan hier in!

Open chat
Hallo, kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2