WONING KOPEN? Zo werkt het!

Diverse nieuwbouwplannen op Indië gaan van tijd tot tijd in verkoop. Niet voor alle projecten zal het verkoopproces exact hetzelfde zijn, maar om je een algemeen inzicht te hebben we onderstaand stappenplan opgesteld. Zo weet je wat je kunt verwachten. Wel zo fijn!

Stap 1: aanmelden en woonwensen

In de eerste fase kun je je aanmelden als geïnteresseerde voor een project op Indië. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk account, waarin je jouw woonwensen kunt aangeven. We zijn erg nieuwsgierig hoe jij op Indië zou willen wonen en welke projecten je het meeste aanspreken. Projectontwikkelaar Ter Steege past met jouw woonwensen, hun plannen voor de wijk zoveel mogelijk hierop aan. Na je aanmelding houden we je op de hoogte zodat je niets mist van het aanbod van jouw voorkeur.  Voor de volgende projecten op Indië kan je nu vast aanmelden:

Stap 2: bouwnummervoorkeuren

Vervolgens maken we het moment bekend dat je via je persoonlijke account jouw favoriete bouwnummers van het project van jouw voorkeur kunt doorgeven. Dit is vrijblijvend, maar geeft ons alvast een goede indicatie van jouw wensen. Op dit moment kun je via de interactieve kaart op het betreffende nieuwbouwplan in één oogopslag o.a. de kavel- en woonoppervlaktes, plattegronden en prijsranges per bouwnummer bekijken. Op basis daarvan horen we graag naar welke bouwnummers jouw favoriet zijn. Er zijn momenteel geen projecten op Indië met bouwnummervoorkeuren.

Stap 3: Start verkoop

Alvorens een deelgebied in verkoop gaat, hoor je van ons op welke datum en op welke locatie het officiële verkoopmoment plaatsvindt. Hier ben jij natuurlijk van harte welkom. Je kunt kennis maken met het verkoopteam, ontvangt alle verkoopdocumentatie en kunt al je vragen stellen. Als je een account hebt aangemaakt op de site, houden wij je automatisch op de hoogte van alle informatie rondom de start verkoop! De volgende projecten op Indië zijn nu in verkoop, schrijf je in:

4 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN – BLOK 1

6 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN – BLOK 9 WEST

7 STADSVILLA’S – BLOK 9 WEST

APPARTEMENTEN – Blok 10 

Bedrijfskavels Bouwkavels onder de eiken

Stap 4: WONING GEKOCHT. EN NU?

Vragen of onduidelijkheden?

Heb je een vraag? In je persoonlijke account dat je ontvangt na aanmelding, kun je met ons chatten. Stel je vraag en Team Indië antwoordt je zo snel mogelijk. Heb je je nog niet aangemeld? Stuur dan een mailtje naar info@kamphuismakelaars.nl of bel naar 0546 – 869 111

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2