Met De Velden heeft Almelo Indië een bedrijventerrein met een uitstekende bereikbaarheid. Het terrein bevindt zich dichtbij het centrum en biedt bedrijfskavels op maat. Ook kan op dit terrein wonen en werken gecombineerd worden. Waardoor we met recht kunnen spreken van een veelzijdig bedrijventerrein in het kloppende hart van Almelo.

Ondernemend Indië

Steeds meer ondernemers en instellingen vestigen zich op De Velden. Na de eerste pioneers als Expovorm en wasstraat Leus hebben inmiddels meerdere bedrijven, waaronder transport- en koeriersbedrijf De Transporters en reclamebureau TeamCreative, zich gevestigd op Indië. Benieuwd naar mogelijkheden?

BEKIJK HET AANBOD BEDRIJFSKAVELS

Jouw ondernemersdroom werkelijkheid

Een kavel op De Velden spreekt je aan als de nieuwe plek om jouw bedrijf verder te laten groeien of te beginnen. Maar, je wil je natuurlijk ook onderscheiden tussen alle andere bedrijven. Het pand moet een eigen gezicht hebben, waaraan je herkent word. Dat kan! Op de kavels van De Velden bepaal jij namelijk helemaal zelf wat je bouwt. Natuurlijk moet je je wel houden aan het bestemmingsplan en welstandsvoorschriften. Maar, verder zijn er geen restricties met betrekking tot parkmanagement, terreininrichting enzovoort.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2