Op Indië kun je heel goed ondernemen!  Ontdek de uitstekende bereikbaarheid en centrale ligging. Dichtbij het station, dichtbij het centrum en in het kloppende hart van Almelo. Met een goede verbinding naar de A1 én richting Duitsland is bedrijventerrein De Velden een zeer strategische plek in Twente. Een aantal bedrijven vestigden zich al met succes op Indië. Ontdek snel de vrije kavels van De Velden of de units in de Sterkerij.

Inspirerend ondernemen in de sterkerij

De Sterkerij is door de ligging aan de Laan van Indië centraal gelegen, het kloppende hart van Indië en een échte eye-catcher van de wijk. Een paar jaar geleden floreerde hier nog de stadsmusical van Katoen en Nu. Nu wordt dit unieke gebouw getransformeerd naar een gebouw met nieuwe kantoren, praktijkruimtes of horeca. De units zijn verdeeld over 2 verdiepingen en variëren van ca. 77 tot 268 m². Één van de units op de begane grond heeft een eigen entree vanaf de buitenzijde van het gebouw. We laten je graag de verschillende mogelijkheden zien en denken graag met je mee.

Meer weten over de mogelijkheden in de Sterkerij op Indië? Neem dan vrijblijvend contact op met onze makelaar:
Kamphuis Makelaars
0546 869 111
info@kamphuismakelaars.nl

Jouw ondernemersdroom op De velden

Een kavel op De Velden spreekt je aan als de nieuwe plek om jouw bedrijf verder te laten groeien of te beginnen. Maar, je wil je natuurlijk ook onderscheiden tussen alle andere bedrijven. Het pand moet een eigen gezicht hebben, waaraan je herkend wordt. Dat kan! Op de kavels van De Velden bepaal jij namelijk helemaal zelf wat je bouwt. Natuurlijk moet je je wel houden aan het bestemmingsplan en welstandsvoorschriften. Maar, verder zijn er geen restricties met betrekking tot parkmanagement, terreininrichting enzovoort.

BEKIJK HET AANBOD BEDRIJFSKAVELS

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2