Indië is niet alleen een inspirerende plek om te wonen, maar ook om te werken. Het bedrijventerrein De Velden biedt dankzij de uitstekende ligging en bereikbaarheid volop kansen voor ondernemers die een bedrijf willen starten of uitbreiden. Op de beschikbare bedrijfskavels kan naar eigen wens gebouwd worden. Ook een woning mét bedrijfsruimte behoort op enkele kavels tot de mogelijkheden.

alle bedrijfskavels zijn verkocht

VRIJHEID OM TE ONDERNEMEN

Eeuwenlang was Indië een plaats van beroemde bedrijvigheid. En dat blijft. De grond waar ooit textiel geproduceerd werd, biedt nu plaats aan vooruitstrevende ondernemers die zelf een bedrijf willen starten of uitbreiden. Op de bouwkavels kan met veel vrijheid naar eigen ontwerp gebouwd worden, uiteraard met inachtneming van de juridische voorschriften. Een moderne kantoor met veel parkeerruimte? Een duurzame loods of een mooie showroom? Of zelfs een combinatie van werk- en woonruimte? De keuze is aan jou: vrijheid om te ondernemen.

OptimaAL bereikbaar

Ontdek de uitstekende bereikbaarheid en centrale ligging. Dichtbij het station, dichtbij het centrum en in het kloppende hart van Almelo. Met een goede verbinding naar de A1 én richting Duitsland is bedrijventerrein De Velden een zeer strategische plek in Twente. Een aantal bedrijven vestigden zich al met succes op Indië. Door de groei en ontwikkeling van de wijk, zullen de kansen en mogelijkheden naar verwachting alleen maar toenemen.

BESCHIKBARE KAVELS

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2