2 woonkavels: uniek wonen op de grens
van oud en nieuw

Op Indië is het verrassend wonen. De nieuwbouwwijk op steenworp afstand van de binnenstad van Almelo, is omgeven door water, groen, cultuur, horeca én authentieke industriële bebouwing. Op deze bijzondere plek zijn nu twee vrije kavels te koop. De kavels liggen in blok 13: Wonen aan het kanaal. Je woont hier dicht aan het Overijsselse kanaal en bij het tweede waterbekken van Indië. Dit blok is een bijzonder deel van Indië, want in jouw ontwerp kun je een deel van de historische bebouwing integreren!

Aanmelden

nieuw wonen
aan uniek erfgoed

Splinternieuw wonen, in een volledig naar jouw wensen ontworpen woning, in een nieuwbouwwijk met een rijke geschiedenis. Dat kan hier als geen ander, want op een van de kavels blijft een karakteristieke historische gevel behouden. Deze gevelwand van de voormalige meubelfabriek van Scholten-Visser, vormt een bron van inspiratie en geeft een unieke, industriële sfeer. Dit bestaande bouwwerk kun je gebruiken om bijvoorbeeld een atelier, werkruimte of opslag te realiseren. Dat is nog eens nieuw wonen met historische charme!

realiseer jouw droomwoning

Niet alleen deze locatie is bijzonder, ook de kavels zelf zijn bijzonder. Ze hebben een unieke ligging bij het water en een bijzondere vorm die vraagt om een bijzonder woningontwerp. En die ruimte is er; want je hebt vrijheid van architect en bouwer. En extra leuk; de rest van de nieuwe wijk is al grotendeels verkocht en bewoond. Je kunt dus volledig jouw droomwoning bouwen en gaat direct wonen in een levendige wijk zonder bouwongemakken.

kies je kavel!

Ben jij gevallen voor een van de kavels? Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars. Zij kunnen je een optie gevel voor een kavel. Meld je ook gelijk aan via het aanmeldformulier. Via de digitale nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Downloads

Neem contact op met De Makelaar

Interesse? Neem contact op met Kamphuis makelaars of meld je aan.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars (0548 – 869111). Zij kunnen je een optie gevel voor je favoriete kavel. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan ook aan via onderstaand formulier.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2