7 kavels: villa’s aan de stenen tuin

In de industriële wijk Indië, omringd door een unieke mix van oud en nieuw, zijn nu 7 vrije kavels in verkoop! De kavels liggen in het deelgebied 4: Villa’s aan de stenen tuin, tussen de Hofkesstraat en de Van Wulfften Palthestraat. Dit is één van de laatste stukjes van Indië wat vorm krijgt, op een steenworp afstand van de Almelose binnenstad. Een mooie kans om jouw droomwoning te bouwen in een inspirerende buurt die zo goed als af is. Heb je belang bij een vrije kavel? Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan ook digitaal aan via het aanmeldformulier.

Aanmelden

Bouw jouw
droomwoning

Het forse formaat en de ideale vierkante vorm van de kavels geven je alle ruimte om jouw ultieme woondroom te realiseren. Je weet in ieder geval al precies wat je kunt verwachten van de buurt, omdat de meeste woningen om je heen al gerealiseerd zijn. Net als de wegen en de bestrating overigens. Ook de oude eiken op deze groene woonplek staan er al een tijdje en blijven in de nieuwe situatie behouden. Een stijlvolle beukenhaag planten we speciaal voor je aan. Hoe jouw villa er uiteindelijk uit komt te zien bepaal je helemaal zelf!

De stenen tuin

Centraal in het plangebied ligt De Stenen Tuin. De Stenen Tuin is een gezellige, gezamenlijke ruimte. Het plein heeft een uitnodigende inrichting met bankjes en fraaie lichtspots in de grond. Diverse bomen bieden hier schaduw en beschutting. Een heerlijke ontmoetingsplek om lekker te gaan zitten, even te ontspannen en een praatje te maken met buren of andere bezoekers.

De Stenen Tuin bestaat grotendeels uit rustieke, gebakken klinkers die op een speelse manier zijn bestraat, onder de bomen wordt een rustieke halfverharding gelegd, in rood/zwart tinten. Alle materialen op dit plein worden hergebruikt: de gebakken klinkers, stelconplaten en zelfs de prullenbak.

Verkoopproces

Heb je interesse in een vrije kavel? Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars. Zij kunnen je een optie gevel voor een kavel. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan ook digitaal aan via het aanmeldformulier.

Downloads

Neem contact op met De Makelaar

Interesse? Neem contact op met Kamphuis makelaars of meld je aan.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Kamphuis Makelaars (0548 – 869111). Zij kunnen je een optie geven voor je favoriete kavel. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan ook aan via onderstaand formulier.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2